Tita

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Tita on löytynyt San Pedrosta lokakuussa 2014. Tita vaikuttaa tarhalla onnettomalta ja se on hiljainen tyttö kennelissä useiden koirien keskellä. Tarhan ulkopuolella Tita herää eloon ja se nauttii huomiosta ja tykkää nuuskia hajuja. Tita on kaunis narttukoira, joka on syntynyt arviolta heinäkuussa 2014 ja se on noin 50 cm korkea. Tita ei tarhalla juurikaan välitä muista koirista ja se välttelee tappelutilanteita. Tita on todella kauniin tummanruskea tyttö mutta tällä hetkellä pulleassa kunnossa.

Kotihoitajan kertomaa: Titasta on kuoriutunut lempeä, ihmisrakas ja pentumainen tyttö. Tita rakastaa leikkiä leluilla sekä muiden kotihoitopaikan koirien kanssa. Tita tulee mielellään rapsuteltavaksi ja kellahtaa jalkojen eteen hellyyttä saamaan.

Ulkoilu sujuu ongelmitta, ei vedä ja menee nätisti ihmisistä ja koirista ohi. Tita on ollut kotihoidossa alusta asti täysin sisäsiisti. Se tuntee oman nimensä, ymmärtää myös kun kielletään jotain ja tulee kutsusta hienosti luokse. Mökillä isolla aidatulla pihalla oli vapaana, seurasi lähinnä muita koiria tai ihmisiä. Kaikki hoitotoimenpiteet, kuten pesu ja kynsienleikkuu sujuu mallikkaasti. Tita nukkuu yöt rauhallisesti.

Tita on ollut jo lyhyitä aikoja hienosti yksin kotona, koiraseurassa. Yksinoloa pitää kuitenkin vielä harjoitella, jotta Tita luottaa että tullaan takaisin. Tita on miellyttämishaluinen ja oppivainen koira josta saa ihana seurakoiran. Aluksi Tita on hieman varautunut uusia ihmisiä kohtaan kunnes tutustuu niihin. Tämän jälkeen Titan häntä heiluukin jatkuvasti.

Tita on kuntokuurilla ja paino on jo tippunut kilon. Se kävelee mielellään pitkiäkin lenkkejä ja myös kevyitä hölkkälenkkejä ollaan onnistuneesti harrastettu.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.