Tobo

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Tobo on noin 2-vuotias uros Los Barrioksen koiratarhalta. Tobo on pelastettu kadulta, jossa sillä on ollut rankka elämä. Siitä huolimatta tältä komistukselta ei elämäniloa puutu, Tobo rakastaa ihmisiä ja suukottaa jokaista johon suinkin yltää. Tobo on noin 40cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: Tobosta on kotihoidossa kuoriutunut vilkas ja leikkisä koirakaveri. Sillä on joka päivä ainakin pari oikein pitkää ja aktiivista leikkihetkeä. Silloin se juoksee ja hakee palloa sekä ötökkälelujansa väsymättä onnellisena ja pitkään. Se tuo ne ihan käteen saakka ja haluaa, että ne taas heitetään.

Tobo on itseasiassa onnellinen pikku koira, jolle elämä on tällä hetkellä enimmäkseen leikkiä kokoajan. Se on niin innostunut. Luita nakertaa myös päivittäin hartaasti. Pieni ja raisuli koira Tobo on, hyvin pentumainen ja näyttää myös omaa kiintymystään ihmiselle. Tobo on lähestulkoon jo oppinut sisäsiistiksi. Joka päivä Tobo sopeutuu enemmän ja siitä on tulossa oppivainen ja kainalossakin viihtyvä koira. Tobo tarvitsee napakat rajat, jotka tuovat sille turvallisuuden tunnetta, koska se on vielä epävarma nuori koira. Tobo arvostaisi varmasti leikkikaveria uudessa kodissaan.