Toby

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Tobyn omistaja hylkäsi sen, koska hänellä ei ollut enää aikaa Tobylle. Toby on nyt Triple A tarhalla. Se on mukava n.6 -vuotias uroskoira, joka kävelee nätisti remmissä ja tykkääkin käydä kävelyllä. Toby on syntynyt toukokuussa 2011 ja on n.20 cm korkea ja painaa n. 5 kiloa.

Toby palautui kotihoitoon etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä.

Kotihoitajan kertomaa:

Toby on läheisyyttä rakastava poika, joka tulee rinnanpäälle makaamaan ja painaa päänsä poskea vasten, rakastaa olla  kainalossa ja leikkiä ihmisen kanssa. Toby kävelee tosi reippaasti ulkona säästä huolimatta ja on koko ajan intoa täynnä, eikä ole haukkunut  tai tehnyt tuhoja yksin ollessa. Toby on aktiivinen koira ,joka tykkää tekemisestä eikä kyllä haluaisi vaan sohvaperunan elämää viettää, mutta se tarkoita sitä että olisi mitenkään yli energinen vaan  iloinen mielellään lenkkeilevä ja leikkivä koira, joka viihtyy parhaiten ainuana koirana lapsettomassa perheessä.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Lea Pulkkinen