Toivo

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Pieni

Toivo on noin 9-vuotias uros Los Barrioksen tarhalta. Toivo löydettiin kadulta kuljeksimasta ja se tuotiin huonokuntoisena tarhalle. Toivolla oli jalassa pahat haavaumat, jotka tikattiin kuntoon. Toivon pää myös röntgenkuvattiin, koska toinen puoli sen naamasta hiukan roikkuu, mutta mitään syytä tähän ei löytynyt.

Toivo on Espanjassa kotihoidossa. Kotihoitopaikassa Toivo tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta rauhallisuutensa vuoksi sille ei etsitä kotia ihan nuorten koirien kanssa. Toivo on itsenäinen koira, se ei paljoa välitä kun kotihoitaja lähtee töihin vaan käpertyy omaan punkkaansa rauhassa nukkumaan. Toivo pitää rauhallisista lenkeistä ja kävelee mielellään. Vaikka Toivo pitääkin rapsutuksista niin sillä on myös oma tahto. Painoa tällä herralla on noin 10 kiloa ja korkeutta reilu 35cm.

Kotihoitajan kertomaa:

Toivo on töpöjalkainen, urhea pikkuinen koira. Se sopeutui hetkessä perheeseemme. Toivo on suuri persoona pienessä koossa.Se on iloinen, utelias ja haluaa olla kaikessa mukana ja mielellään ensimmäisenä. Se osaa olla itsekseen eikä sillä ole eroahdistusta. Toivo pitää myös kaikista pehmeistä paikoista joihin se tyytyväisenä asettuu. Jalkojen päälle se myös usein käy makuulle.

Toivon kanssa on mukava tehdä reippaita lenkkejä. Ei kuitenkaan jaksa kovin pitkiä lenkkejä pienillä jaloillaan, mutta välillä tykkää laittaa tassua tassun eteen ihan juoksujalkaa. Vastaantuleville pikkukoirille se saattaa hieman uhitella, mutta itseänsä isommat koirat se sivuuttaa niinkuin ei niitä olisikaan.  On tullut hyvin toimeen kahden vanhan nartun kanssa ja nuoren poikakoiran, joka käy meillä kyläilemässä.  Ja jos Toivo kohtaa oikeanlaisen ihmisen  ja kemiat toimii niin siitä saa heti ystävän. Se tulee  syliin ja painaa päänsä pyytäen rapsutuksia.

Tennispallo on Toivon ”leikkikaveri” ja kaikki hammas-ym luut ovat sen suurta herkkua. Niitä se tykkää nakertaa vaikka joka päivä.

Toivo  pitää hellytyksistä ja turkin harjaamisesta. Ulkoa tullessa sadesäällä menemme kylpyhuoneeseen suihkuttamaan jalat puhtaiksi ja hierotaan ne kuiviksi. Muut hoitotoimenpiteet saattaa olla vielä haasteellisia. Kun valot sammuvat Toivo kömpii omaan sänkyynsä ja nukkuu koko yön siinä rauhallisesti.

Kaikessa kokonaisuudessaan Toivo on ihana ja kiltti  hiukan omapäinen  vanhempi herra.

 

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.