Troela

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Troela on löytynyt Marbellasta ilman mikrosirua. Troela on herttainen tyttö, joka rakastaa ihmisiä ja saamaansa huomiota. Se tulee muiden koirien kanssa hyvin juttuun. Troela on syönyt itsensä tarhalla tekemisen puutteessa melkoiseksi pulleroksi ja sen olisi tärkeää päästä pian omaan kotiin, jossa se saisi ruokaa sopivasti sekä kovasti kaipaamaansa liikuntaa. Troela on syntynyt arviolta lokakuussa 2012 ja se on vain noin 39 cm korkea terrierityttö.

Kotihoitajan kertomaa: Troela on ihana, reipas emäntä, joka rakastaa saada huomiota. Se on kotona hiljainen, ei välitä käytävästä tulevista äänistä tai mistään kodin äänistä, tyttö makaa vaan tyyväisenä sohvalla. Troela on pikkuhiljaa löytämässä lelut ja välillä se ottaa pallon tai nallen suuhunsa ja heittää lelun ja jatkaa matkaansa sohvalle nukkumaan.

Ulkoileminen on tämän tytön juttu. Uloslähtö on välillä vähän haastavaa, kun Troela riahaantuu kovasti, mutta se tottelee kuitenkin, kun sitä käskee. Remmissä Troela kävelee reippaasti, ei juurikaan vedä, haistelee ja merkkailee ja innostuu heti, kun ihmisten huomiota on tarjolla. Troela innostuu kovasti pupuista ja oravista, mutta jo näin pienessä ajassa Troela on oppinut käskystä tulemaan viereen, mutta vieressä pysymistä harjoitellaan vielä.

Koirapuistossa Troela ei ole kiinnostunut muista koirista eikä niiden leluista. Troela ihmettelee puistossa omia juttujaan ja kerjää ihmisiltä huomiota. Troelan painonpudotus on alkanut hienosti, mutta matkaa on vielä edessä.