Väiski

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Vampiro, eli kotoisasti Väiski, tuotiin Los Barrioksen tarhalle huhtikuussa 2018. Se karkasi usean muun koiran kanssa metsästäjältä ja koirat tuotiin tarhalle. Metsästäjä ei halunnut koiriaan takaisin. Väiski on reilun vuoden ikäinen pieni podencomanetopoika.

Kotihoitajan kertomaa: Väiski on luonteeltaan todella sydämellinen ja se rakastaa ihmisen huomiota ja tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Se on kotihoidossa isossa koiralaumassa, ja tulee hyvin toimeen sekä urosten että narttujen kanssa. Väiski on aika vilkas, luonteikas ja leikkisä poika, joka osaa myös hienosti rauhoittua.

Väiski on nopeasti oppinut kodin sääntöjä mutta nuorena koirana se saattaa maistella luvattomia tavaroita, jos niitä jättää sille tarjolle. Se ei ole vielä aivan takuuvarmasti sisäsiisti, koska vahinko voi sattua esimerkiksi työpäivän aikana. Loogiset ja jämptit rajat ovat Väiskille tärkeitä, jotta vältyttäisiin äänekkäältä ja komentelevaiselta käytökseltä.

Väiski kulkee hienosti hihnassa ja se on muutenkin luonteeltaan tasapainoinen eikä mitään pelkotiloja ole kotihoidossa havaittu. Se on myös miellyttämishaluinen ja herkuilla motivoitavissa, joten siitä voisi saada mainion kaverin harrastukseen. Riistaviettisyyttä ei ainakaan tähän mennessä ole kotihoidossa havaittu.

Väiski on todella ihastuttava pieni kultamussukka, joka mielellään painautuu ihmisen kainaloon nukkumaan ja syliin päästyään se nautiskelee silmät ummessa onnellisena.

Väiskille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa olisi koirakaveri odottamassa. Se on vain noin 35 cm korkea. Sillä on vähän normaalia lyhyempi alaleuka ja siitä johtuva yläpurenta, mutta se ei vaikuta elämänlaatuun millään tavalla.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.