Venez

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Venez adoptoitiin kauttamme marraskuussa mutta nyt sille joudutaan etsimään jo uusi koti koirasta riippumattomista syistä.

Venez on pieni hurmaava n.4-5-vuotias uros Los Barrioksen tarhalla. Se pitää kovasti ihmisistä eikä ole arka ollenkaan. Venez on todennäköisesti ollut jonkun kotikoira. Venez tulee myös toimeen toisten koirien kanssa. Se on pieni n.40 cm korkea ja painaa n.8 kiloa.

Venez on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan

Kotihoitajan kertomaa: Suloinen Venez-poika on nyt ollut kotihoitopaikassaan pari viikkoa (30.12.18). Se on energinen ja utelias poika, joka rakastaa ihmisen huomiota ja rapsutuksia. Kotihoitopaikassa on kaksi muuta koiraa, joiden kanssa Venez tulee loistavasti toimeen ja olisi aina valmis leikkimään.

Ulkona Venez tutkailee uteliaana ympäristöään. Se ei ole ollut vielä kiinnostunut hirveästi hajuista, vaan kävelee reippaasti eteenpäin. Se ei kuitenkaan pelkää autoja tai ihmisiä ulkoillessaan. Aluksi Venez haukkui kovasti muille koirille, mutta tämä tapa on saatu loppumaan lähes kokonaan jo parin viikon aikana. Linnut ja jänikset ovat kovin kiinnostavia tämän pojan mielestä. Koirapuistossa sillä riittää virtaa, ja se rakastaa juoksemista sopivan juoksukaverin sattuessa paikalle.

Kotiin yksin jääminen oli Venezille aluksi kova paikka, vaikka paikalla olikin koiraseuraa. Harjoittelun ansiosta se on kuitenkin jo parissa viikossa tajunnut, ettei ihmisen poistuminen olekaan niin kamalaa. Nyt se osaa jo olla hienosti kotona yksin kotihoitopaikan koirien kanssa työpäivän ajan. Venez onkin kovin fiksun oloinen koira, joka oppii nopeasti. Kotihoitopaikassa se on alkanut ottamaan rennommin, eikä enää seuraa ihmistä huoneesta toiseen, vaan nukkuu omalla paikallaan. Parasta sen mielestä on, kun se pääsee sänkyyn ihmisen kainaloon rapsuteltavaksi.

Venez tarvitsee elämäänsä rakkauden lisäksi rajoja, jotta huonolta käytökseltä vältyttäisiin ja Venez voisi kokea olonsa turvalliseksi. Lisäksi sen uudessa kodissa on hyvä olla leikkisä koirakaveri Venezille seuraksi.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Katri Ryynänen