Viola

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Koti on löytynyt

Viola adoptoitiin kauttamme viime elokuussa mutta se tarvitsee nyt uuden kodin elämäntilanteen muuttumisen takia. Viola on noin 1,5-vuotias ja 65 cm korkea karkeakarvainen ibizanpodenco.

Viola soveltuu ainoaksi koiraksi tai kotiin, jossa sillä olisi suunnilleen itsensä kokoista leikkiseuraa. Viola etsii liikunnallista kotia, jossa on aiempaa koirakokemusta. Viola on luonteeltaan aurinkoinen ja ystävällinen sekä avoin koira, jolla ei ole pelkoja.

Se tarvitsee uudessa kodissa kärsivällistä kasvatusta ja jämäkät rajat, jotka tuovat sille turvallisuutta sekä rauhoittavat. Violassa on nöyryyttä ja se kuuntelee kyllä ihmistä, kun sitä ohjaa oikeaan suuntaan. Viola soveltuu asumaan kissojen kanssa. Ihanteellisin paikka Violalle olisi sellainen, jossa olisi omaa pihaa juoksentelua ja leikkiä varten. Kerrostalo ei kuitenkaan ole poissuljettu, jos pääsy esimerkiksi koirapuistoon onnistuu helposti.

Viola pääsi sisarustensa kanssa Podenco Friendsien turvapaikkaan ihan pienenä pentuna. Metsästäjä halusi antaa pennut turvapaikan hoidettaviksi. Viola on nyt noin 55 cm korkea ja kasvanee vielä. Sen emo on ibizanpodenco ja todennäköisesti isä myös. Viola on hauska, energinen, leikkisä ja avoin nuori koira. Se on tottunut elämään koiralaumassa ja tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Viola pitää ihmisistä kovasti mutta ulkomaailmassa kaikki tulee olemaan sille uutta. Se ei myöskään ole elänyt kotikoirana, joten kodin tavat on sille opetettava.

Viola asuu Podenco Friends -nimisessä pienessä turvapaikassa Espanjassa Alicanten läheisyydessä. Espanjan Katukoirat on aloittanut yhteistyön Podenco Friendsien kanssa. Lisää tietoa turvapaikasta löytyy sivustoltamme Tarhat-osiosta sekä Podenco Friendsien Facebook-sivuilta.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.