Woopy

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Woopyn omistaja kuoli ja entisen omistajan ystävä piti huolta Woopystä kun tämä oli sairaalassa, mutta nyt se on joutunut koiratarhalle uutta kotia etsimään. Woopy on noin 7-vuotias rauhallinen, helponoloinen, kiltti ja sosiaalinen narttukoira, joka on ystävällinen kaikille. Korkeutta tällä tytöllä on noin 42 cm. Woopy on erittäin surullinen tarhalla jatkuvassa metelissä ja suuressa koiralaumassa, koska se on tottunut kotikoiran elämään.

Kotihoitajan kertomaa: Woopy on ottanut omalla aurinkoisella luonteellaan kaikkien perheenjäsentemme sydämet omakseen. Woopy on suloinen rakastettava pikku koira, joka osaa kääriytyä punaruskealla nenällään syvälle kainaloon ja ottaa kaikki rapsutukset vastaan. Päivä päivältä siitä tulee rohkeampi ja jopa riehakkaampi ja se pitää kovasti höpsöttelystä. Woopy tulee myös oikein hyvin toimeen perheemme kahden muun nartun, 14- ja 9-vuotiaan, kanssa.

Ulkona Woopy kulkee hihnassa hyvin eikä sen kummemmin enää säiky bussien tai raitiovaunujen äänistä. Se liikkuu kevyesti ja innokkaasti ja joka päivä rohkenee pidemmille lenkeille tutustumaan luontoon. Vieraisiin koiriin ja joihinkin vastaantuleviin ihmisiin se suhtauu ehkä aavistuksen varoen.

Woopy on kovin huomionkipeä, johtuu varmasti uudesta elämäntilanteesta, mutta eroahdistuksesta se ei näytä kärsivän. Se on myös täysin sisäsiisti. Woopy on hauskasti kärsivällinen koira, antaa tutkia, harjata ja pestä itseään ja suorastaan pyytää sitä ja nauttii siitä.

Woopy on herkkä pieni tyttö. Se on aivan erityisen ihana piirre. Woopysta näkee helposti neidin kulloisetkin mielialat. Woopy on hyvin lempeä ja pentumaisenkin oloinen. Sohvanvaltaaja se on niinkuin kaikki muutkin koirat, mutta yöt se nukkuu omassa kopassaan. Aamulla se tulee sitten riehakkaasti herättelemään. Woopyllä on kanelinvärinen turkki ja punertava nenä.
Sillä on tarkka vainu ja silmät, joten pienet kanit eivät jää huomaamatta.
Woopyn kanssa on myös ihanteellista juosta pientä lenkkiä, koska se kulkee niin kevyesti hihnassa.