Zape

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Zape on tuotu yhdessä Zipin ja kolmen muun koiran kanssa Los Barrioksen tarhalle samalta omistajalta. Koirat ovat jo kertalleen aiemmin adoptoitu tarhalta ja olivat kauhuissaan joutuessaan sinne takaisin. Zape saattaa hiukan ujostella uusien ihmisten kanssa, mutta reipastuu kun saa tutustua rauhassa ja tuttujen luota hakee mielellään huomiota ja rapsutuksia. Zape turvautuu tarhalla ystäväänsä Zipiin ja olisikin hyvä että Zapen tulevassa kodissa olisi reipas koirakaveri Zapelle. Zape on arviolta 3-vuotias ja kooltaan n.9 kiloa ja 40 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:

Zape,joka on ollut ennen tarhaan joutumistaan Chiwi ja kotihoitopaikassaan saanut nimen Siltsu on iloinen reipas poika.Siltsu oli jo suomeen tullessan sisäsiisti, eikä edes ulkona merkkaile. Kotihoitopaikassa on kaksi koiraa, vanhempi uros ja nuori narttu joiden kanssa Siltsu ei juurikaan leiki vaan tykkää touhuta omiaan ja esim heitellä palloa.

Ulos Siltsu lähtee reippaasti ja pääsääntöisesti kulkee hihnassa hienosti, mutta aristelee muita ulkona liikkuvia koiria. Yksin kotiin jäädessään Siltsu haukahtaa pari kertaa ja rauhoittuu sitten ja menee sohvalle nukkumaan.

Kotihoitajan tullessa kotiin on aina kyllä eteisessä vastassa iloisesti hyppelevä koira. Kynsien leikkuuta harjoitellan Siltsun kanssa, hän on kovasti sitä mieltä että ei ihmisen niitä tarvitse leikata vaan kynnet kyllä omatoimisen pureskelun yhteydessä lyhenee. Siltsu on utelias kohtamaan uusia ihmisiä, eikä aristele vaan menee reippaasti tutustumaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.