Zipi

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Zipi on jo kertaalleen adoptoitu tarhalta, mutta nyt tuotu takaisin Los Barrioksen tarhalle saman omistajan neljän muun koiran kanssa, joista yksi on sivuillamme oleva Zape.  Zipi on näistä kahdesta luottavaisempi ja Zape turvaakin Zipiin monissa tilanteissa. Zipi on mukava ja tykkää ihmisen huomiosta. Se on n.3-vuotias uroskoira, jonka säkäkorkeus on n.37 cm ja painoa on n.8 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa: Zipi on luonteeltaan iloinen ja reipas tapaus, mutta samalla se on myös herkkä ja alistuvainen. Kotihoitopaikan koirien kanssa se tulee hyvin toimeen. Tutustumisen jälkeen Zipi kuitenkin tykkää olla ihmisten lähellä ja painautuu mielellään ihmistä vasten sohvalla tai hyppää suoraan syliin ottamaan silityksiä ja rapsutuksia vastaan.

Työpäivien ajan Zipin käyttäytymistä yksin toisten koirien kanssa on seurattu kameran välityksellä, ja se nukkuukin rauhallisesti ihmisten poissa ollessa. Työpäivän jälkeen Zipi tulee häntä heiluen ovelle, pomppii onnesta sekä antaa muutaman pusun vielä tervetuliaisiksi. Zipi pärjää hienosti kerrostaloasunnossa eikä mitenkään ihmeemmin reagoi ulkoa/rappukäytävästä tuleviin ääniin. Zipi tykkää leikkiä leluilla sekä painia ja juosta kilpaa toisten koirien kanssa kotona ja koirapuistossa. Hoitotoimenpiteet sen kanssa onnistuvat hyvin ja rauhallisesti. Zipi on ollut alusta asti sisäsiisti.

Lisää kuvia löytyy Zipin kotihoitajan Facebook albumista

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.