Los Barrios

Espanjan Katukoirat on tehnyt yhteistyötä Los Barrioksen tarhan kanssa vuodesta 2010.

Ensimmäiset seitsemän yhteistyövuotta Los Barrios oli kunnallinen tappotarha. Koiria oli otettava sisään oli tilaa tai ei ja niitä lopettettiin säännöllisesti tarhan täyttyessä. Los Barrioksen tarhalle tulee koiria seitsemästä eri kunnasta. Tarha oli alkujaan pieni n.50 koiran tarha. Tiloja on laajennettu vuosien varrella ja nyt tarhalla on n.300 koiraa. Espanjan Katukoirat ry on tukenut rahallisesti mm.tarhan viemäröintiä ja tarhalla on nykyään kokonaisuudessaan myös betonipohja, jonka pitäminen siistinä on helpompaa aiempaan mutaiseen maapohjaan verrattuna.

Tarhalla pitkään auttanut vapaaehtoistyöntekijä Edu on perustanut oman yhdistyksen ja tarha on nykyään jaettu kahteen osaan. Toinen pienempi osa on edelleen kunnallinen tappotarha ja toinen suurempi on on yhdistyksen tiloja. Yhdistys pelastaa kunnalliselta puolelta mahdollisimman paljon koiria avaten niille mahdollisuuden uuteen elämään. Yhdistyksen puoli toimii pääasiassa lahjoitusvaroin ja koirista saatavilla adoptiomaksuilla.

Los Barrioksen tilat ovat kuitenkin alkeellisemmat kuin esim. Triple A:n tilat ja tarhalla ei ole mahdollisuutta tehdä esim. leikkauksia ja tämän takia tarha joutuu käyttämään ulkopuolista klinikkaa koirille tehtäviin toimenpiteisiin.

Los Barrioksen tarhan omat kotisivut