Tervetuloa Hauholle kesätapaamiseen!

Tervetuloa Hauholle kesätapaamiseen!

Kutsumme kaikki Espanjan katukoirien kautta tulleiden koirien omistajat ja karvakuonot jo perinteeksi muodostuneeseen tapaamiseen Lautsian lomakeskukseen Hauholle (www.lautsia.fi/) lauantaina 16.6.2012 alkaen klo 13.

TÄNÄ VUONNA AINUTLAATUINEN TILAISUUS: ANBADIN TARHAA PITÄVÄ SUSANNA ON LUPAUTUNUT MUKAAN! MAHDOLLISESTI PAIKALLA MYÖS MUITA VAPAAEHTOISIA ESPANJASTA.

Osanottomaksu on 10 euroa/aikuinen ja 5 euroa/lapsi. Jos perheessä enempi kuin 4 osallistujaa, osanottomaksu yhteensä 20 euroa. Maksu tulee suorittaa Espanjan Katukoirien tilille viimeistään 31.5 mennessä. Tili: Espanjan Katukoirat 124430-115111, viestikenttään: osallistumismaksu Hauho.

Osanottomaksulla katamme alueen vuokran, kahvitarjoilun ja makkarat. Mukana Dog Forse One ry, joka järjestää mm. nakinsyöntikisan! Paikalla on myös mahdollisuus ostaa Kanashopin tuotteita (http://www.kanashop.fi/) Järjestämme arpajaiset! Myynnissä mahdollisesti kannatusrintamerkkejä, yhdistyksen t-paitoja yms. Mukaan kannattaa siis varata pientä käteistä.

Käytössämme on ranta-alue jossa on tarkoitus grillata makkaraa, kahvitella ja vaihdella kuulumisia. Halukkailla mahdollisuus saunoa. Innokkaat koirauimarit pääsevät myös esittelemään uimataitojaan! Koirien kakat on kerättävä, joten kakkapusseja mukaan! Koirat voivat olla vapaana ranta-alueella, mutta kuitenkin huomioon ottaen alueella liikkuvat muut lomakeskuksen vieraat. Ottakaa koirillenne mukaan vesikipot ja vettä.

Lautsian lomakeskus sijaitsee Lahden ja Tampereen välimaastossa. Lahteen matkaa 77km, Tampereelle 53km ja Helsinkiin 135km. Lomakeskuksesta voit vuokrata huoneen. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita jo edellisenä päivänä istumaan iltaa kanssamme. Esim. hostelhuoneen hinta alk. 29€/hlö/vrk sis. Aamiaisen ja koiramaksun. Huonevarauksissa ottakaa yhteyttä Tiina Tuomiseen, (03) 647 0820 tai 050 366 1671. Mainitkaa varatessa EKK:n koiratapaaminen, niin saatte alennetun hinnan. (norm. hinta alk. 59€

Ilmoittautumiset tapaamiseen 31.5.2012 mennessä Sonjalle sähköpostilla: sonja.espanjankatukoirat@gmail.com Jos joukosta löytyy on innokkaita leipojia, niin ilmoitathan siitä samalla!

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan! Kevät terveisin Espanjan Katukoirat

Kommentointi on suljettu.