Yhdistys juhlii 10-vuotista taivaltaan

Tiedote yhteistyötarhamme tilanteesta

Tiedote 18.4.2016

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Triple A:n koiratarha on viime viikosta lähtien ollut Espanjassa esillä julkisuudessa. Tarhaa syytetään muun muassa eläinsuojelurikoksista ja eläinten salakuljetuksesta ulkomaille, lopetuksista ilman kivunlievitystä sekä pakastamisesta elävältä. Suomalaisten kohdalla Espanjassa on levinnyt väitteitä esimerkiksi koirien syömisestä. Poliisi on tehnyt iskun tarhalle ja kolme työntekijää, mukaan lukien tarhan presidentti, pidätettiin. Heidät on vapautettu mutta kuulusteluja on yhä jatkettu.

Espanjan Katukoirat ry on toiminut yhteistyössä Triple A:n kanssa vuodesta 2007. Yhdistyksellä ei ole mitään syytä epäillä, että tarhan toiminta eläinten kohtelussa olisi ollut epäasiallista. Olemme viettäneet tarhalla vuosien varrella paljon aikaa ja tunnemme vastuuhenkilöt henkilökohtaisesti. Mitään laittomuuksia tai edes epäilyjä niistä ei ole koskaan ilmennyt eläinten kohtelussa. Tarhalla on vuosien varrella ollut myös lukuisia suomalaisia vapaaehtoisia työntekijöitä sekä eläintenhoitajaharjoittelijoita, jotka eivät myöskään ole havainneet minkäänlaista eläinten kaltoinkohtelua, mistä tarhaa tällä hetkellä syytetään. Esimerkiksi eläinten lopetukset on aina hoidettu eläinlääketieteellisesti oikealla tavalla.

Sunnuntaina Espanjan media julkaisi kuvia ja videon tarhan pakastimesta ulos otetuista eläimistä. Triplen tarhalle tuodaan Marbellan kaupungin alueelta löydetyt kuolleet eläimet ja Triplestä ne viedään tietyin väliajoin toisaalle poltettavaksi. Pakastimessa oli esimerkiksi vuohi ja lokki. Pakastimen eläimistä vain yksi koiranpentu oli lopetettu Triplessä, koska se syntyi epämuodostuneena eikä sillä ollut mahdollisuutta selvitä. Espanjalaisessa mediassa näitä kuvia on väitetty todisteeksi elävältä pakastamisesta.

Epäasiallisten ja väärien ilmiantojen taustalla on kaksi espanjalaista tunnettua eläinaktivistia. Toisella heistä on jo vuosia ollut henkilökohtaisia kaunoja tarhan kanssa. Tästä johtuen on saatu käynnistettyä kampanja, jossa vaikuttaa olevan lähes vainoamisen piirteitä. Yhdistyksen näkemyksen mukaan tarkoituksena on Triplen maineen mustaaminen ja yritys saada tarha omaan hallintaan. Espanjan Katukoirat ei näe tällä hetkellä syytä lopettaa yhteistyötä Triple A:n kanssa perättömien ja toteennäyttämättömien syytösten vuoksi. Jatkamme koirien adoptoimista Suomeen.

Seuraamme jatkuvasti tilannetta ja ryhdymme toimenpiteisiin, jos aihetta ilmenee.

Espanjan Katukoirat ry:n hallitus

Toivotamme kaikille rauhaisaa joulua!

joulu-640x640

Joulumyyjäiset ja vanhainkodin avoimet ovet

kutsu myyjäisiin

Hyvää joulua kaikille!

joulu

Kuvauta koirasi, tee hyväntekeväisyyttä!

mainos (800x533)

Kaikki mukaan kesätapaamiseen!

Tänä vuonna tapaamme uudessa paikassa. Espanjan Katukoirat ry järjestää perinteisen kesätapaamisen leiri- ja kurssikeskus Vahermassa, Pusulassa. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Täältä löytyy tapahtuman kutsu

Ennakkoilmoittautuminen kesätapaamiseen alkanut!

Ennakkoilmoittautuminen kesätapaamiseen alkanut!

Pusulassa sijaitseva Vaherma on varattu Espanjan katukoirien kesätapaamiselle 13-15.6 väliseksi ajaksi, eli päätapahtuma tulee olemaan lauantaina 14.6. Lue lisää →

Mielenilmaus Romanian kodittomien koirien puolesta!

Mielenilmaus Romanian kodittomien koirien puolesta!

Koirakamuille Jeesiä järjestää Romanian koirien puolesta rauhallisen ja informatiivisen mielenilmaisutapahtuman Tampereella lauantaina 8.3.2014. Koirat mukaan marssimaan! Lue lisää →

Toivotamme oikein hyvää joulua kaikille!

Yhdessä teemme enemmän

Yhdistys teki useita joululahjoituksia Espanjaan

1505426_708408002511180_1325744324_n

Yhdistykselle kertyi joulun alla runsaasti ylimääräistä rahaa mm. kalentereiden myynnistä, lahjoituksista ja myyjäisistä. Päätimme jakaa koko summan kodittomien koirien hyväksi Espanjaan. Maksukuitit löytyvät Lue lisää -linkin alta.

Lue lisää →

Ensi vuoden kalenteri nyt tilattavissa!

Ensi vuoden kalenteri nyt tilattavissa!

Kalenteri vuodelle 2014 on saatu valmiiksi ja se on lähtenyt painoon! Tilaa omasi nyt heti ja kaverille pukinkonttiin!

Lue lisää →

Kirpputorilta apua Triplen koiratarhalle

Kirpputorilta apua Triplen koiratarhalle

HESY eli Helsingin Eläinsuojeluyhdistys järjestää joulukeräyksensä yhteydessä  Itäkeskuksessa kirpputorin, johon Espanjan Katukoirat ry osallistuu

Lue lisää →

Osallistu kalenterikuva -kilpailuun!

Osallistu kalenterikuva -kilpailuun!

Espanjan Katukoirat Ry:lle tehdään seinäkalenteri vuodelle 2014.

Lue lisää →

Ivana toipuu leikkauksesta – kiitos kaikille auttamisesta!

Ivana toipuu leikkauksesta – kiitos kaikille auttamisesta!

Ivanan pahasti luksoituneet polvet on nyt leikattu ja Ivana (Nana) toipuu leikkauksesta kotihoitajan luona Espoossa.

Lue lisää →

Marraskuun ajan alennusta koiran sirun rekisteröinnistä

FB-mainos-EspKatukoirat

IVANA TARVITSEE APUASI !

IVANA TARVITSEE APUASI !

Ivanalla on ollut huono tuuri elämässä. Yhdistys pyytää apuanne!

Lue lisää →

T-paidat ja hupparit myynnissä

T-paidat ja hupparit myynnissä

Espanjan Katukoirat ottaa vastaan hupparitilauksia! Naisten ladyfit koot XS-XL ja miesten koot S-XXL, värinä musta. Hupparilla hintaa 32 e + mahdolliset postitusmaksut. Myös T-paitoja myynnissä hintaan 12 e /kpl.

Lue lisää →

Agilitykurssilla vielä tilaa!

Agilitykurssilla vielä tilaa!

 

 

Ravintolapäivä onnistui yli odotusten

Ravintolapäivä onnistui yli odotusten

18.8 vietettiin Suomessa Ravintolapäivää, johon Espanjan katukoirat ry osallistui.

Lue lisää →

Kesätapaaminen Hauholla 31.8.2013

Kutsumme kaikki Espanjan Katukoirien kautta tulleiden koirien omistajat ja karvakuonot perinteeksi muodostuneeseen vuositapaamiseen Lautsian lomakeskukseen Hauholle (www.lautsia.fi/) lauantaina 31.8.2013 klo 13 alkaen.

Lue lisää →

Toiminnan esittelyä Unelmalemmikeissä

Toiminnan esittelyä Unelmalemmikeissä

Yhdistys on menossa esittelemään toimintaansa Riihimäelle, Unelmalemmikit eläinkauppaan klo 10-14 tämän viikon lauantaina eli 20.04.2013! Mukana kotihoidossa kotia etsivät koirat Lala, Into, Maxi ja Blondie! Tulkaa tervehtimään 🙂 Lisätietoja eläinkaupan sivuilta: Unelmalemmikit

Avoimet ovet Triplessä

Avoimet ovet Triplessä

Espanjan katukoirat ry osallistui Triple A:n avoimien ovien päivään 7.4.2013. Myimme lahjoitustavaraa ja keräsimme tarhalle 287,70 euroa. Paikalla oli myyjiä useista maista ja kaikkiaan päivän aikana saatiin Triplelle kerättyä 4500 euroa. Isot kiitokset kaikille, jotka lahjoittivat meille upeita tavaroita myyntiin.

Lue lisää →

Yhdistysesittely Mustissa ja Mirrissä

Tammiston Musti ja Mirri liikkeessä järjestetään Lauantaina 26.1.2013 Talviulkoilun tapahtumapäivä!

ESPANJANKATUKOIRAT RY esittelyssä klo 11.00-16.00

Lue lisää →

Hyvää joulua Anbadin tarhalta!

Hyvää joulua Anbadin tarhalta!

Triple A kiittää ruokalähetyksestä!

Triple A kiittää ruokalähetyksestä!

Tässä kuva Triple A’n tarhalle saapuneista ruoista, joita Suomesta lähetettiin Espanjaan. Kuvassa mukana hyvä ystävämme tarhan vapaaehtoinen Bo, joka kiittää suomalaisia ystäviä avusta.

Yhteistyömme Casa Perron kanssa on päättynyt

Yhteistyömme Casa Perron kanssa on päättynyt. Kummikoirat siirtyvät Casa Perron omille sivuille ja niiden kummimaksut voi tästä edes suorittaa Casa Perron omalle tilille, nämä tiedot löytyvät kummikoirat sivulta. Espanjankatukoirat Ry toimii tällä hetkellä yhteistyössä Triple AAA tarhan ja Anbadi/Los Barrioksen tarhan kanssa, joten kauttamme ovat saatavissa ainoastaan kyseisillä tarhoilla olevat koirat

Koirahuijareita liikenteessä!

VAROITUS !!! Yhdistys varoitti elokuussa ihmisiä koirahuijareista, jotka liikkuvat yleisillä sivustoilla (tori.fi, keltainen pörssi, yms) myymässä koiranpentuja joita ei ole olemassakaan ja huijaavat ihmisiltä rahaa.

Lue lisää →

Elonkerjuu-haasteen toimitettu Espanjaan!

Elonkerjuu-haasteen toimitettu Espanjaan!

KIITOS PALJON KAIKILLE ELONKERJUU HAASTE- RUOKAKERÄYKSEEN OSALLISTUNEET!!!Tavarat on saatu toimitettua turvallisesti Espanjaan ilahduttamaan koira-ystäviämme.

Lue lisää →

Huijarit yrittävät myydä koiria Espanjasta!

Yhdistykselle on tullut tietoon tapauksia, joissa Espanjasta on yritetty huijata myymällä yksityisesti koiranpentuja Suomeen, joita ei tosiasiassa ole ollut olemassakaan.

Lue lisää →